Transport si retururi

TRANSPORT SI RETURURI

 

*RETURNAREA BANILOR

In cazul unui retur de bani va rugam sa completati formularul de retur afisat pe site si o sa va contactam in max 24h de la completarea acestuia.

Conform ordonantei de urgenta nr. 34/2014 din 04/06/2014 clienţii cu personalitate juridica nu au dreptul să denunţe unilateral contractul, legislaţia în domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.
Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat: să aibă etichetele ataşate ( daca acestea au avut ), ambalajul original (daca produsul a avut ), documentele primite, şi chitanţa de la curier - (în original sau copie).

În MAXIM 14 DE ZILE LUCRATOARE de la data inregistrarii returului de către noi, vă vom înapoia contravaloarea produselor .

Returnarea banilor se va face prin transfer bancar.

 

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client , exceptand cazurile in care produsele prezinta defecte de fabricatie. În cazul în care nu sunt respectate condiţiile de retur, banii nu se pot returna.

Taxa retur Bucuresti : 19 lei

Taxa retur tara: 19 lei

*SCHIMBAREA PRODUSELOR

In cazul in care doriti sa schimbati produsele , completati formularul de retur afisat pe site si o sa va contactam in max 24h de la completarea acestuia.

În cazul în care doriţi alte produse (modele sau marimi) decât cele pe care le returnaţi vă putem ajuta în limita stocului real disponibil al depozitul nostru. Taxele de transport sunt suportate de către dumneavoastră - 30 lei în Bucuresti respectiv 30 lei in tara, excepand cazurile in care primiti alte marimi ( din vina noastra ) sau modele.

EdaFashion.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

Curier, Livrare in 3-5 zile, 19 RON
Schimb colet Bucuresti 30 RON
Schimb colet tara 30 RON

Va rugam sa completati formularul de retur pentru a solicita returnarea mărfii.